FULL_TIME

Domeinanalist HR/Risk - Argenta

Antwerp BE
2023-03-20
2023-03-20

Als domeinanalist ben je de functionele owner van de applicaties met betrekking tot risk/compliance, HR, facilities en wettelijke rapportering. Aangezien het grotendeels om aangekochte applicaties gaat, ligt de focus op het uitvoeren van upgrades in samenwerking met leveranciers en bepalen van de functionele impact en integraties. Daarnaast worden ook changes gevraagde ikv wettelijk verplichtingen (vb. GDPR), compliance (vb. anti-witwas of fraudedetectie) of infrastructuurwijzigingen.

Wat je precies doet?

 • Je fungeert als aanspreekpunt voor vragen vanuit business. Ook vragen vanuit andere ontwikkelteams neem je op.
 • Je staat in voor het analyseren van (business)vereisten en definieert oplossingen in samenwerking met de technical owner en architectuur. Daarnaast breng je de impact van changes vanuit andere ontwikkelteams op de eigen applicaties in kaart.
 • Je test en valideert de changes in samenwerking met de technische owner.
 • Samen met het team definieer en beschrijf je user stories.
 • Je stelt de nodige documentatie op en houdt deze up-to-date (in Confluence).
 • Je analyseert samen met de architect de applicaties en brengt de nood aan upgrades, replatforming (SaaS), end of life, … in kaart.

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Als domeinanalist beschik je over sterke analytische vaardigheden. Je hebt een hands-on mentaliteit en duikt graag mee in de data. Bovendien heb je een leergierige en zelflerende aanpak, zowel technisch als functioneel. Verder heb je een constructieve en oplossingsgerichte mindset en ben je in staat om zelfstandig en autonoom te werken.
 

Je theoretische bagage

 • Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur in een IT-richting.
 • Je kent de principes van het scaled agile framework (SAFe) of een vergelijkbaar agile framework, of bent bereid deze kennis op korte termijn te verwerven.

Argenta en jij: een match?

Kom je bij Argenta werken? Dan word je Argentaan. Maar Argentaan zijn is niet zomaar werken bij Argenta. Het is veel meer dan dat.

Als Argentaan werk je samen met je collega’s naar duidelijke doelstellingen toe. Je doet dat met kennis van zaken. En met een lach, een kopje koffie en een gezellige babbel. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.

Je kan gewoon jezelf zijn bij Argenta. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt, of je nu letterlijk thuis werkt of op de hoofdzetel. Jouw talenten, ambities en welzijn staan centraal. Samen groeien op professioneel en persoonlijk vlak is het doel.

Ontdek wat Argentaan zijn betekent

 

En het financiële plaatje?

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Een competitief brutoloon
 • Maaltijdcheques
 • Groepsverzekering
 • Hospitalisatieverzekering
 • Netto onkostenvergoeding van 165 euro per maand
 • Een cafetariaplan waarmee je het bedrag van je 13de maand flexibel kunt inzetten om aan voordelige voorwaarden bijvoorbeeld een smartphone te leasen of extra verlofdagen aan te kopen
 • Keuze tussen een bedrijfswagen (inclusief tankkaart of laadoplossing) of een aantrekkelijk mobiliteitsbudget dat je kunt spenderen aan duurzame mobiliteitsalternatieven, zoals de aankoop van een fiets, het gebruik van een deelauto of de terugbetaling van je huisvestingskosten


Extra
Een goede balans tussen werk en privé vinden we even belangrijk als een mooie verloning. Je werkuren vul je dan ook zelf flexibel in. Op kantoor of thuis werken? Jij kiest! We werken 60% van thuis uit, maar je kan steeds in gesprek gaan met je leidinggevende voor een aanpak op maat.