INTERN

Stage – IT Infrastructure (Public Cloud) - Argenta

Antwerp BE
2023-06-06
2023-06-09

Klaar voor een eerste leerrijke werkervaring in een dynamische omgeving? Argenta biedt je de kans om te proeven van het echte bedrijfsleven. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste IT-stagiair!

Wat ga je precies doen?

  • Je analyseert het beheer en de dagelijkse rapporteringen van de Azure Cloud infrastructuur en werkt een voorstel tot verbetering uit.
  • Je analyseert en rapporteert over de kost van Azure Cloud, zowel per applicatie als per business-afdeling.
  • Je schrijft zelf een nieuw proces uit om het gebruik van de Azure-producten binnen Argenta te evalueren en hoe we deze in een service-cataloog ter beschikking kunnen stellen.

Je persoonlijkheid

Een supermens hoef je niet te zijn om bij Argenta te werken. Gewoon jezelf zijn is prima. Bij ons geen zware protocols of strikte dresscodes. We houden het liever eenvoudig en ongedwongen.

Luisteren naar collega’s vinden we vanzelfsprekend. Teamspelers hebben dan ook een streepje voor. En vooral teamspelers die pragmatisch werken, gaan voor een positieve aanpak en focussen op de essentie. Geen problemen, maar oplossingen. Geen blabla, maar klare taal.

Je theoretische bagage

  • Je volgt een IT-technische bachelor- of masteropleiding met focus op infrastructuur.
  • Je beschikt over een goede kennis van de Microsoft Azure Cloud principes. Kennis van het FinOps-model is een pluspunt.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands. Daarnaast is een goede kennis van het Engels aangewezen.

Argenta en jij: een match?

Kom je bij Argenta werken? Dan word je Argentaan. Maar Argentaan zijn is niet zomaar werken bij Argenta. Het is veel meer dan dat.
Ook tijdens een stage kan je aan de levende lijve komen ondervinden wat het is om Argentaan te zijn. Maar wat kan je juist verwachten van een Argentaan? We lichten alvast een tipje van de sluier op:

Een Argentaan…

  • zet alles op alles om collega’s en klanten te helpen.
  • werkt graag samen naar duidelijke doelstellingen toe. Met kennis van zaken, maar vooral ook met een lach, een kopje koffie en een gezellige babbel. Want de boog kan niet altijd gespannen staan.
  • kan gewoon zichzelf zijn. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt bij Argenta. Jouw talenten, ambities en welzijn staan centraal. Samen groeien op professioneel en persoonlijk vlak is het doel.

Ontdek wat Argentaan zijn betekent