FULL_TIME

Service Delivery Manager - Exitas

Prins Boudewijnlaan 43 Edegem, Antwerp BE
2022-06-27
2022-06-30

Als Service Delivery Manager sta je in voor de opvolging van geleverde diensten aan klanten en de samenwerking tussen de Exitas competence centers en de klant.

Enerzijds behandel je opmerkingen en vragen van de klant en neem je deze indien nodig op met het team. Anderzijds bespreek je voorstellen van Exitas met de klant om de samenwerking te verbeteren. Tijdens periodieke contactmomenten rapporteer je over de dienstverlening van de voorbije periode en waar eventueel moet bijgestuurd worden.

Taken/bevoegdheden:

  • Rapporteren van geleverde diensten aan de klant.
  • Feedback van de klant overbrengen aan het team.
  • Verbetervoorstellen van het team bespreken met de klant.
  • Voorstellen doen om de interne werking te verbeteren en goede service te garanderen.
  • Escaleren van incidenten en changes.

Wie ben jij?

  • Communicatie is één van jouw sterkste punten. Je houdt van een goed gesprek en je kan je makkelijk aanpassen aan de persoon die voor je staat.
  • Je bent klantgericht, servicegericht en probleemoplossend.
  • Je bent gefocust op samenwerking, innovatie en continue verbetering.
  • Je kan je goed uitdrukken in zowel het Nederlands als het Engels en bij voorkeur ook in het Frans.
  • Ervaring met infrastructuurprojecten of een achtergrond als system administor of DBA is een plus.

Ons aanbod

Bij Exitas kom je terecht in een innovatieve en uitdagende werkomgeving waar onze collega’s en klanten centraal staan. Openheid, transparantie en vertrouwen staan bovenaan ons lijstje van bedrijfswaarden. Ruimte voor initiatief en ondernemerschap zitten in ons DNA.

Je komt terecht in ons team dat houdt van mensen, bijleren en samen successen vieren. Tijdens onze kennisdelingssessies leer je je collega’s beter kennen. Op hun kennis en expertise kan je terugvallen wanneer dat nodig is.

We hechten veel belang aan persoonlijke en professionele groei. We nemen dan ook de tijd om, op basis van een persoonlijk groeiplan, jouw evolutie te faciliteren in de richting die je zelf mee bepaalt. Verschillende gesprekken doorheen het jaar zorgen dat dit groeiplan leeft en aangepast wordt waar nodig.

All work and no play makes Jack a dull boy… Leer daarom jouw collega’s op een andere manier kennen tijdens onze verschillende social events (shortski, familiedag/weekend, afterwork drinks,…).

En last but not least bieden we een competitief salarispakket, een uitgebreid pakket aan voordelen en kortingen en uiteraard een stel gepassioneerde toffe collega’s.