FULL_TIME

SOFTWARE DEVELOPER - Hays

Tielt BE
2022-01-07
2022-02-12

Tielt | Software Developer | Productie | ERP | Aantrekkelijk salarispakket met bedrijfswagen | 1084249

Jouw nieuwe functie
Als Software Developer ligt jouw focus op het analyseren en verder programmeren van het bestande ERP-pakket (MS Navision). Hierin ben je verantwoordelijk voor projecten van A-Z. Je gaat de eigen geschreven software implementeren, testen en documenteren. Dit alles doe je in nauw samenwerking met de andere IT-collega’s en rapporteer je aan de IT-manager.

Wat heb je nodig om succesvol te zijn?
Bij voorkeur beschik je over een bachelor of master in een IT gerelateerde richting. Ervaring met ERP is een must, idealiter kennis van Navision, C/AL. Ervaring binnen programmeren in Java of .NET is een troef. Daarnaast ben je communicatief sterk (NL-EN). Tot slot ben je communicatief sterk en een teamplayer.

Wat krijg je hiervoor terug?
Voor deze functie van Software Developer kun je rekenen op een opleiding om alle systemen te leren kennen. Verder biedt onze klant jouw een mooie verloning met extralegale voordelen (nettovergoeding, hospitalisatieverzekering, bedrijfswagen …). Een ander mooi meegenomen voordeel zijn de mogelijkheden tot doorgroeien op basis van eigen interesses.

Over de organisatie
Deze organisatie is al jaren een gevestigde waarde in Tielt en omstreken waar creativiteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Je komt terecht in een financieel gezond en groeiend bedrijf.

Solliciteer direct op deze vacature
Ben jij de kandidaat die ik zoek voor de job als Software Developer? Klik dan op ‘Solliciteren’ en stuur mij alvast een up-to-date cv. Telefonisch kan je contact opnemen met Elise Bardyn via het nummer 050/47.20.45. Is deze job niet helemaal wat je zoekt? Neem dan vlug een kijkje op onze website en voeg mij toe op LinkedIn zodat we jouw interesses verder kunnen bespreken.

Solliciteer nu.