FULL_TIME

Functioneel Analist - Pidpa

Antwerpen BE
2021-04-20
2021-05-29

Wij zijn op zoek naar een Functioneel Analist om via data-analyse en hydraulische studies de afdelingen te ondersteunen in hun werking. Je gaat in samenwerking met de procesbeheerders de binnenkomende data op een zo efficiënt mogelijke manier interpreteren en vertalen naar bruikbare werkinstructies voor de afdelingen. Je werkt vanuit ons kantoor in Grobbendonk.

In de eerste plaats ondersteun je de diensten voor wat betreft de reductie van niet recupereerbaar water. Dit doe je aan de hand van data-analyse en het uitvoeren van simulaties om de betrouwbaarheid van de data te controleren en het probleem te identificeren. Het opvolgen van alle data van de lekzoekgebieden vormt hierbij een van de hoofdtaken. Daarnaast reik je hydraulische kennis aan zodat andere afdelingen deze kunnen gebruiken voor het oplossen van kleine operationele vraagstukken (bv. impact schakelingen omwille van werkzaamheden en/of lekken, impact grote industriële aansluitingen en bedrijfszekerheid) of in geval van calamiteiten (bv. verontreiniging, stromingspatronen analyseren). Verder zorg je voor een goed beheer van de datastromen en voor standaardisatie. Je denkt na over hoe we deze data in de toekomst nog beter kunnen gebruiken en optimaliseren.

Wie zoeken wij?

Je beschikt over een bachelor diploma (bij voorkeur in een technische of IT-richting) met minstens 2 jaar ervaring of gelijkgesteld met een diploma hoger secundair aangevuld met enkele jaren relevante ervaring. Kennis van de watersector is een plus.

  • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en hebt een kritische geest. Je bent gek van data en datainterpretatie.
  • Je hebt een grote interesse in wat er technologisch beweegt binnen jouw domein. Kennis van SCADA, GIS en/of SAP is een heel grote plus.
  • Je hanteert een vlotte en duidelijke communicatie in jouw contact met alle stakeholders.
  • Je werkt graag zelfstandig en autonoom maar je bent ook een teamspeler.
  • Je werkt accuraat en nauwkeurig. Je levert graag kwalitatief werk af.

Ons aanbod

Afhankelijk van je relevante ervaring situeert je bruto startloon zich tussen 2800 en 3850 euro. Naast ruime doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, krijg je een mooi pakket. Vervolgens zetten we in op jouw welzijn door o.a. een goede work-life balance.

Onze aanpak

In een verkennend gesprek licht jij je ervaring en motivatie verder toe. Wij geven je meer info over de werkomgeving en de vacature zelf. Vervolgens gaan we in een assessment iets dieper in op je competenties. Tot slot volgt er een interview. Indien nodig gaan de assessments en gesprekken online door.

Bezorg ons uiterlijk op 27 april 2021 via het onlineformulier een kopie van je hoogst behaalde diploma, je cv met motivatiebrief. Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar jobs@pidpa.be.