PART_TIME

Solution architect TSP workflow & document management - Provincie Antwerpen

Antwerpen BE
2021-05-03
2021-05-16

Ben jij de solution architect die de provincie zoekt?

Voor het Departement ICT – Dienst ICT Projecten en Oplossingen zijn we, binnen het team Team Strategische Platformen, op zoek naar een Solution Architect binnen het domein Workflow en Document Management. Maar genoeg over ons.

Over jezelf zeg je dat je

Een geboren solution architect bent binnen het domein van document en workflow management die vanuit de noden en wensen van verschillende klanten bepaalt wat de best passende oplossing is. Je haalt er voldoening uit om te bepalen of configuratie, dan wel implementatie nodig is binnen je domein en kunt vervolgens een gedetailleerd technisch ontwerp opmaken voor de oplossing die je voor ogen hebt. Vanuit jouw overkoepelend zicht over en vanuit jouw kennis van de basiscomponenten en erbij nauw aansluitende andere componenten binnen je domein, verken je maximaal de mogelijkheden ervan en zorg je voor gecoördineerde en gedragen nieuwe implementaties binnen je domein.

Je ex-collega’s zeggen dat je

Een enorm gemis bent. Vooral je open geest, je mogelijkheid om de echte wensen van de gebruikers te kunnen vertalen, gaan ze nooit echt kunnen vervangen. Je kon altijd functionele vragen zo vertalen dat het binnen de bedrijfsstrategie paste en je steeds op de hoogte was van de nieuwe ontwikkelingen op het vlak van applicatieontwikkeling. Je bent sterk in het je eigen maken van een toegewezen domein, en dit samen met je zin voor samenwerking, maakte van jou de beste collega die ze zich konden wensen.

Je vrienden zeggen dat je

Een enorme rots in de branding bent die het samen zoeken naar oplossingen nooit uit de weg gaat. Al van kleins af aan ben je een initiatiefnemer die zorgt dat de plannen die gemaakt zijn, ook effectief uitgevoerd worden. Je stemt altijd af met alle betrokken partijen en ze kunnen altijd bij jou terecht voor vragen.

Dit zeggen onze werknemers over ons

Wie bij de Dienst ICT Projecten en Oplossingen werkt in het gloednieuwe provinciehuis in Antwerpen, komt terecht in een frisse dynamische omgeving op de 9e verdieping met vergezicht. Het geeft ruimte aan de ideale plek om samen te werken aan innovatieve oplossingen voor onze gebruikers. Zo kunnen zij hun werking optimaliseren en de inwoners en bedrijven van de provincie Antwerpen ten dienste zijn.

Dit vragen wij nog van jou

 • Minstens een master denkniveau en 6 maanden werkervaring (indien je voldoende ervaring hebt maar geen masterdiploma in je bezit hebt, nodigen we je uit voor een capaciteitsproef. Als je hiervoor slaagt, kan je verder solliciteren).
 • Relevante ervaring bij het ontwikkelen van toepassingen met de nieuwste frameworks.
 • Je kan innovatief uit de hoek komen om efficiënte en vernieuwende oplossingen te bedenken. Je pikt in je rol de nieuwe ontwikkelingen, binnen onze technische domeinen op, en zorgt zo voor een optimalisatie.
 • Je beschikt over een algemene kennis van ICT infrastructuur en ICT toepassingen
 • Je hebt een basiskennis van ITIL, projectmanagement en kwaliteitsnormen
 • Je hebt kennis van het opzetten van incident-, change- en releasemanagement binnen een applicatie context
 • Je hebt aantoonbare ervaring met opentext documentum producten of een gelijkaardig platform
 • Kennis van volgende documentum componenten zoals WDK, Process Builder, BPS, DTS, xPlore, DFC, TBOs, DQL, API is een pluspunt
 • Je hebt expertise in één of meerdere van volgende onderdelen:
 • Architecturaal en technisch CMS expertise in documentum of een gelijkaardig platform
 • Object georiënteerde talen en een toegepaste kennis in Java
 • Je hebt kennis van strategieontwikkeling en verbeterwerking
 • Om onze klanten verder te helpen staat je kennis van het Nederlands op punt.

Binnen het departement schrijven we Samenwerking, Ownership en Klantgerichtheid met een hoofdletter. Onze dagelijkse werking en de dienstverlening hangen af van hoe jij de klant centraal zet in jouw beslissingen, hoe jij verantwoordelijkheid en initiatief neemt in het oplossen van jouw vragen en problemen en hoe jij andere collega’s betrekt in het neerzetten van een sterk resultaat. Kortom, strategische kernwaarden die jij moet delen en vertalen in dagdagelijks gedrag binnen ons departement.

Dit krijg jij van ons

Een contract van bepaalde duur (met mogelijkheid op verlenging na een paar maanden), een plek in een fijn team en alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Jouw salaris is gebonden aan de vooropgestelde barema’s die horen bij het niveau van de functie. Deze functie is ingeschaald op Av-niveau. Je start in salarisschaal A1a en het bruto maandsalaris ligt tussen 3170,07 en 4932,83 euro.

Extralegale voordelen

 • gratis hospitalisatieverzekering met mogelijkheid gezinsleden aan voordelige voorwaarden aan te sluiten
 • maaltijdcheques van 8 EUR
 • gratis openbaar vervoer voor verplaatsing van en naar het werk.
 • fietsvergoeding
 • 36 dagen jaarlijkse vakantie
 • extra legaal pensioen voor contractuele functies
 • diverse opleidingsmogelijkheden
 • personeelskring met uitgebreide sportieve, sociale en familiale activiteiten
 • glijdende werkuren een flexibele werkomgeving

Overtuigd?

Surf naar www.provincieantwerpen.be. Ga naar Jobs, selecteer deze functie en dien je kandidatuur online in door op de rode 'solliciteren' knop te klikken. Overtuig ons met een krachtige motivatiebrief waarom deze job jou op het lijf geschreven is. Succes en wie weet tot binnenkort!

De selectieprocedure bestaat uit de volgende onderdelen: cv-screening, een thuisopdracht en een competentiegericht interview.

Je krijgt oorspronkelijk een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur aangeboden voor de periode van 1 jaar, met optie vast.