FULL_TIME

Master data specialist - Target Recruitment

Flemish Brabant BE
2020-12-08
2021-01-22

Een interne functie met de focus op master data en data quality in de regio van Tienen. Een passie voor data en een open en autonome mindset komen hier goed van pas!

Ben je gepassioneerd door data en ben je een administratieve duizendpoot? Houd je vooral van operationeel en uitvoerend werk? Ben je hierbij op zoek naar een internationale omgeving? Verkies je daarnaast ook nog eens een interne functie in de regio van Tienen? Dan is deze vacature op jouw maat geschreven. Als schoolverlater ben je hier ook meer dan welkom.

Als master data specialist kom je terecht in het huidige BI team van 5 personen. Je bent verantwoordelijk voor het data management luik en het bewaken en verbeteren van de datakwaliteit. Je beheert de volledige data management software van dit bedrijf en je werkt hiervoor nauw samen met de business en IT. Je rapporteert rechtstreeks aan de BI manager.

Jouw verantwoordelijkheden zijn: je bekijkt logs en vangt zaken op. Je zorgt ervoor dat alles kwalitatief in het systeem terecht komt en je doet hierbij de nodige kwaliteitscontroles. Je werkt proactief en zorgt ervoor dat de gehele omgeving kan blijven draaien. Je standaardiseert bronnen, doet quality controlling, kuist data op en je centraliseert de data, je behoudt en verbetert de kwaliteit van de data.

Kortom: je zet de vaste structuur mee op en je probeert deze volledig mee uit te bouwen. Je kijkt naar logs, zet flows mee op en kijkt wat er nodig is. Je gaat fouten detecteren en analyseren in het systeem. Je bent intern het aanspreekpunt voor data quality en data governance zaken.

* Je volgde een opleiding in IT en je hebt een passie voor data.
* Je kwam reeds in aanraking met master data management en/of datakwaliteit.
* Je hebt een basiskennis van SQL en data queries.
* Je hebt kennis van Rest API, JSON en XML.
* Je spreekt vloeiend Engels. Indien je Nederlands of Frans spreekt, is dit een troef.

Indien je reeds ervaring hebt met ETL processen, Power BI of Python is dit mooi meegenomen. Je hebt een open mind en je bent altijd enthousiast om bij te leren.

De Master data specialist komt terecht bij een bedrijf met zijn hoofdkantoor in Tienen. Ze hebben meerdere vestigingen over heel Europa en beheren een internationaal cliënteel in meer dan 50 verschillende landen.

What's in it for you?

* Interne functie in een stabiel en succesvol bedrijf.
* Cafetariaplan op maat (met o.a. een bedrijfswagen en tankkaart).
* Maaltijdcheques.
* Groeps- en hospitalisatieverzekering,
* Interessant bonussysteem
* ….

Contact

Ben je op zoek naar een interne data functie in de regio van Tienen? Reageer dan nu en stuur je CV naar femke@targetrecruitment.eu of bel voor meer info naar: 02 533 22 74.

Bekijk onze website voor andere IT en sales vacatures: www.targetrecruitment.eu