BI product owner - Target Recruitment

West Flanders
2020-08-03
2020-08-14

Een interne functie als product owner in de regio van Kotrijk.

Ben je gepassioneerd door data en BI? Ben je op zoek naar een functie als product owner in de regio van Kortrijk? Ben je een trekker en sta je sterk in je schoenen? Kom je het liefst terecht in een familiale omgeving waarbij teamwork centraal staat? Lees dan zeker verder want deze vacature is op je maat geschreven!

Ben je gepassioneerd door data en BI? Ben je op zoek naar een functie als product owner in de regio van Kortrijk? Ben je een
Als BI product owner ben je verantwoordelijk voor de User Stories die uitgevoerd moeten worden tijdens de ontwikkeling van het product. Om een goed beeld te krijgen van de needs, ga je de scope bepalen en analyseer je de impact van specifieke projecten. Je zorgt dat alles duidelijk geformuleerd wordt zodat je squad naar deze doelstellingen kan toewerken. Je challenged hierbij de squad.

De productvisie en -strategie bepaal je in overleg met de business stakeholders. Door je ervaring vergemakkelijk je de communicatie tussen het team en de verschillende stakeholders, zowel op business vlak als op IT vlak. Je bent verantwoordelijk voor de planning en business process management. Je werkt in een global team met internationale contacten (o.a. USA).

Als product owner bezit je naast een flinke dosis mensenkennis en een flexibele aanpak ook volgende vereisten:

* Je hebt minimum 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie.
* Je hebt een sterke basis in BI kennis.
* Je werkt volgens gangbare methodologieën (ITIL, Agile, PMI, …) maar beperkt je niet.
* Je hebt sterke affiniteit met ofwel digitale marketing ofwel logistiek.
* Je bent heel sterk in duidelijke communicatie en hebt een no-nonsense aanpak.
* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Je bent stressbestendig en kan goed om met druk. Je bekleed een zichtbare positie en draagt hierbij de nodige verantwoordelijkheden.

Als BI product owner werk je voor een succesvolle internationale organisatie waar inzet voor een duurzame toekomst, een goede sfeer en teamwork belangrijke waarden zijn. In deze Belgische onderneming staat de West-Vlaamse mentaliteit voorop. Je werkt vanuit een rustige werklocatie in de regio van Kortrijk.

Je krijgt een interessante verloning samen met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en een Europese tankkaart, een flexibel uurrooster, een bonussysteem, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering,...

Indien deze functie jou interesseert aarzel dan niet en stuur je cv door naar femke@targetrecruitment.eu. Voor meer informatie kan je mij bereiken op 02/533.22.74 en voor meer ICT vacatures kan je terecht op www.targetrecruitment.eu.