Data engineer - Target Recruitment

West Flanders
2020-08-07
2020-08-12

#dataengineer #logistiek #pentaho #SQL

Een nieuwe interne functie als data engineer in een familiaal bedrijf in de regio van Kortrijk. Er worden opleidingen voorzien en een bedrijfswagen is inbegrepen in het pakket

Heb je een sterke affiniteit met data? Heb je daarnaast een sterke kennis van SQL en ETL? Ben je op zoek naar een familiale omgeving waarbij iedereen met een glimlach naar het werk komt? En dit in de regio van Kortrijk? Dan is deze vacature op jouw maat geschreven!

Als Data Engineer kom je terecht in het BI team van dit bedrijf. Er is een opleidingsbudget voorzien en je ontvangt een bedrijfswagen.

Het BI team bestaat momenteel uit vijf squads bestaande uit twee data engineers, een business analist, een functioneel analist en een product owner. Voor de logistieke squad zijn we nog op zoek naar een data engineer waarbij je terecht komt in een team van vijf personen.
Als data engineer heb je volgende verantwoordelijkheden:

* Je beheert de database en je bouwt tabellen op.
* Je bent verantwoordelijk voor het data design dat moet voldoen aan de business requirements.
* Je bouwt data transformatie systemen met Pentaho/ETL en je doet de nodige testings.
* Je werkt nauw samen met de BI analist op technisch niveau.

* Je hebt minimum 3 jaar ervaring als data engineer.
* Je bent bekend met SQL en ETL.
* Kennis van Pentaho of binnen de Google Stack is een plus maar geen vereiste.
* Je hebt affiniteit met logistiek.
* Je bent flexibel en je werkt graag autonoom en zelfstandig.
* Je spreekt vlot Engels en Nederlands.

Je staat stevig met je voeten op de grond en je hebt een eeuwige drive om altijd vooruit te gaan. Ook hou je ervan om open en eerlijk te communiceren!

Als data engineer werk je voor een succesvolle internationale organisatie waar inzet voor een duurzame toekomst, een goede sfeer en teamwork belangrijke waarden zijn. Dit vanuit een rustige werklocatie in de regio van Kortrijk.

Je krijgt een interessante verloning samen met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen en een Europese tankkaart, een flexibel uurrooster, een bonussysteem, maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering,...
Indien deze functie jou interesseert aarzel dan niet en stuur je cv door naar femke@targetrecruitment.eu. Voor meer informatie kan je mij bereiken op 02/533.22.74 en voor meer ICT vacatures kan je terecht op www.targetrecruitment.eu.