Computer Programmeur - CRM

Waregem
2019-11-08
2020-09-26

CRM in Waregem, is een uniek bedrijf, enig in z’n soort. Niet overal vind je een manager die de laatste jaren samen met z’n team hard gewerkt heeft om te staan waar we nu staan. Onze missie: hard- en software ontwikkelen voor verzekeringsagenten.

Wie dacht dat Google coole kantoren heeft, heeft het onze nog niet gezien. Naast werken is er ook tijd voor ontspanning. Dit in een volledig ingericht after-work omgeving met een bar, kicker, PlayStation met groot scherm en aangepaste racing seats. Om maar aan te geven dat een zeer positieve werkomgeving bovenaan onze lijst staat. Daar bovenop krijg je de kans om onze klanten en je collega’s te leren kennen in een informele sfeer tijdens grootse kwartaal events. Zin om ons team van experten te vervoegen als:

Computer Programmeur

Content met je job?

  • Welkom in onze werk/ontspannings place to be: Desselgem (Waregem).
  • Leef je uit in het ontwikkelen van nieuwe software/.Net development.
  • Goed om weten. 80% van onze codes worden geschreven in VB.NET en WinForms.
  • Improvement alert!  Samen werken we voortdurend verbeteringsprocessen uit.

Content met jou als programmeur!

  • Check! Talent in overschot! Vooral in analyseren, bedenken en programmeren van software. Heb je al enkele jaren ervaring? Dan heb je een stapje voor.
  • Check! Alles kan je leren. Hoe je ontwikkelde software implementeert, heb je liefst al onder de knie.
  • Check! Chinees? Niet voor jou! C#, VB.NET, SQL, WinForms of ASP.NET, IoC, Dependancy Injection, MCV/MVP pattern doen meer dan een belletje rinkelen.
  • Check! Initiatiefnemer, vlotte Engelse tongval en vooral zin om een matuur team van experten te vervoegen 
  • Optie: kennis van DevExpress, Automapper, Hangfire, WCF, SignalR

Welcom bij CRM!

Jouw werk verdient niet alleen een goed salaris. Daar bovenop overladen we je met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, tankkaart, rechtsbijstand,

Uitdagingen en afwisselingen bij de vleet in je nieuwe job! Teamprojecten gecombineerd met individuele taken halen het beste in jou naar boven. Daarboven heb je een grote rol in onze huidge groei.

Geniet ook van onze trainingen en persoonlijk groeitraject.

Er helemaal klaar voor?

Overtuig ons met jouw cv bij onze selectiespecialist: ode@puur.expert. Eens je cv in handen, analyseert Ode de match tussen jou en de job en koppelt ze snel terug met een antwoord. We kijken er alvast volop naar uit om jou te ontmoeten.