Magazijnmedewerker 38u - ZEB

ZEB Logistics (Merchtem)
2019-08-19
2020-08-11

Als op en top Belgisch modebedrijf in volle expansie is ZEB de multi-merkenspecialist bij uitstek voor mannen en vrouwen waar de klant altijd centraal staat!
Momenteel zijn er 69 winkels verspreid over Vlaanderen, Wallonië en binnenkort ook in Luxemburg. Ook online is ZEB heel actief en mee met de nieuwste ontwikkelingen.
Met het hoofdkantoor in Merchtem en meer dan 600 medewerkers in totaal, kom je bij ZEB terecht in een ondernemende omgeving, waar we met veel goesting onze klanten een uitzonderlijk fijne shoppingervaring willen geven.

“Hooray, it’s today” is niet voor niets onze slogan.

Wij staan niet stil bij ZEB! Voor de uitbreiding van ZEB Logistics, zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker met goesting om ons team te vervolledigen .

Als magazijnmedewerker zorg je er samen met je collega’s voor dat de goederenstroom van de leveranciers tot in de winkels perfect verloopt.

Je bent medeverantwoordelijk voor het verwerken van de binnenkomende leveringen. Jouw taken pakket bestaat uit het uitladen van de paletten, verwerken van de levering op de band, klaar maken van de vrachten door wikkelen van goederen, je kijkt etiketten na op eventuele fouten en voorziet dat ze naar de juiste winkel gestuurd worden.

Hou je van uitdaging en kan je multitasken, dan is deze functie misschien iets voor jou!

  • Ondernemend - Je werkt snel en nauwkeurig.
  • Goesting - Je bent een gemotiveerde, harde werker.
  • Samen - Je kan zelfstandig werken, maar zeker ook een teamplayer.
  • Vakmanschap - Je bent stress bestendig en je kan multitasken.
  • Praktisch - Je bent in staat om fysiek werk te verrichten en je bent flexibel.
  • Ondernemerschap - Je komt terecht in een omgeving waarin je ruimte krijgt om je enthousiasme, zelfstandigheid en hands-on mentaliteit in te zetten!
  • Verloning - Een aantrekkelijke verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen waaronder maatijdcheques