.NET Core developer - Target Recruitment

Antwerp
2019-07-16
2019-08-02

.NET Core developer

Nieuwe technologieën zoals .NET Core, Azure, Kubernetes en Docker zijn niet alleen leuk om te bekijken maar ook ontzettend interessant om mee te werken. Deze mogelijkheid krijg je dan ook in een prachtige en moderne omgeving in Antwerpen waar je persoonlijk ontwikkeling sterk zal toenemen. Dat in combinatie met een zeer volledig salarispakket met bedrijfswagen en andere voordelen maakt het een topjob!

Jobomschrijving:

Je komt terecht in een IT-team van 95 personen waarbij je zal instaan voor de verdere ontwikkeling en onderhoud van het Microservices platform. Hierbij werk je nauw samen met de business analist om de analyse op te stellen waarna je het development werk voor jouw rekening neemt. Je zorgt voor een goed werkende, performante en efficiënte software waarna je de software ook direct kan testen bij de eindgebruiker.

Opleidingen en nieuwe technologieën zijn een standaard binnen dit bedrijf. Ze hebben dan ook iemand dedicated in het geven van extra opleidingen om cutting-edge (.NET Core, Azure,...) te kunnen werken!

Profiel:

*Je hebt een eerste professionele ervaring achter de rug en een goede kennis van C#, .NET, Visual Studio, en SQL.
*Kennis van Azure DevOps, .NET Core, Docker, Kubernetes,... is zeker een plus!
*Je bent vlot in het Nederlands en het Engels.
*Je bent gebeten door nieuwe technologie en zet dan ook veel plezier jouw schouders onder uitdagende projecten.

Aanbod:

Je krijgt de kans om jouw skills uit te breiden met de allernieuwste tech binnen een op en top Belgisch bedrijf. Interessante projecten, een moderne omgeving, top ondersteuning en een mooi verloningspakket maken de job dan ook af!

Een bedrijfswagen, verzekeringspakket, worktools met abonnementen, een netto vergoeding en eten vanuit het bedrijfsrestaurant maken deel uit van jouw verloning.

Stuur onmiddellijk jouw CV naar ben@targetrecruitment.eu en bel 02/533.22.70 voor meer informatie.
Bekijk zeker ook onze website: www.targetrecruitment.eu voor meer IT vacatures.