Account Manager - Corilus

Vlaanderen
2019-07-15
2020-09-27

Je challenge

Tandartsenpraktijken hebben vandaag de dag diverse ICT behoeften. Ons dynamisch en getalenteerd team biedt hiervoor een oplossing met onze CareConnect Dentist software, alsook alle mogelijke hardware, software en toestellen voor digitale beeldvorming die ingezet kunnen worden binnen een moderne praktijkvoering.

Ben je gebeten door de IT microbe? Heb je een passie voor het beheren van klantenrelaties en vind je jouw drive in het sluiten van een deal? Wil je graag jouw maatschappelijk steentje bijdragen aan de Belgische tandartsensector, zodat deze verder kan automatiseren en optimaliseren alsook er voor te zorgen dat elke patiënt een optimale, vlotte zorgbeleving kan genieten? En dit alles binnen een stabiel en continue groeiend bedrijf dat bovendien marktleider is in deze medische praktijkautomatisering? Mogelijks bij jij dan de nieuwe collega die wij zoeken!

 

Wat houdt de uitdaging in?

 • Je volgt de bestaande klanten op en streeft ernaar om de samenwerking verder uit te breiden en/of te verlengen. Wij zoeken momenteel 2 collega’s, regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant en regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
 • Hierbij treed je op als hun persoonlijke ICT-adviseur, met enerzijds oog voor hun specifieke noden en anderzijds gekoppeld aan de nieuwste ontwikkelingen, aanpak binnen de organisatie en technologieën. Op die manier fungeer je als klankbord en sparringpartner voor je klanten en ondersteun je hen in het maken van de juiste keuzes.
 • Je bent een echte netwerker en gaat van hieruit actief op prospectie om zo je bestaande klantenportefeuille verder uit te breiden.
 • Je zorgt voor een up-to-date klantenadministratie in onze interne klantenbeheersoftware SalesForce. Concreet houdt dit o.a. een correcte opmaak en verwerking van offertes, registratie van je klantenbezoeken en de hierbij bekomen marktinformatie in.
 • Het geven van infosessies en je aanwezigheid op beurzen is een hefboom voor je verkoop en imago in je regio.
 • Regelmatig kom je in contact met je collega’s uit de andere teams: software helpdesk, technische dienst, productmanagement, R&D en finance & admin. Ook heerst er een open werksfeer met de overige account- & salesmanagers, actief in de andere Business Units. Dit levert een ideale voedingsbodem tot het uitwisselen van ideeën en kennis.
   

Wat we verwachten

 • Je hebt 3 tot 5 jaar professionele werkervaring, met een eerste bewezen positie in verkoop.
 • Je wordt gekenmerkt door jouw doorzettingsvermogen en ambitie. Klanten en prospecten overtuigen en adviseren geeft je een grote voldoening. Jouw overtuigingskracht, stressbestendigheid en vlotte communicatiestijl helpt je in het sluiten van de deal.
 • Je hebt een goede basiskennis van informatica. Jouw leergierigheid helpt je snel inzicht en kennis te verwerven over de door Corilus verdeelde hard- en softwareproducten.
 • Je hebt affiniteit met de medische sector en een sterke interesse om een vakspecialist in je divisie te worden. Kennis van de dentale sector is een pluspunt maar zeker geen noodzaak. Je bent wel bereid om op de hoogte te zijn en blijven van evoluties in deze markt.
 • Je bent flexibel om je te verplaatsen (regio Antwerpen en Vlaams-Brabant of regio Antwerpen en Limburg).
 • Je bent Nederlandstalig. Een basiskennis van Frans is een meerwaarde om ook een vlot contact met o.a. onze Franstalige medewerkers te kunnen garanderen.
   

In ruil voor je passie en talent biedt Corilus

 • Wij bieden jou een fascinerende en uitdagende functie in een zeer dynamische onderneming en continu evoluerende markt.
 • Ruimte voor zelfontplooiing en carrièrekansen in de verkoop.
 • Naast een aantrekkelijk verloningspakket bestaande uit een degelijk basisloon, resultaten-bonus, onkostenvergoeding, extralegale voordelen en een firmawagen biedt Corilus je een open en flexibele werksfeer in een sterk groeiend bedrijf.
 • Een degelijk en uitgebreid opleidingsplan, aangevuld met ons Corilus Employee College, zorgt voor een continue verbetering van jouw kennis.