Internal Sales Advisor - Eurofast®

Deurne
2019-08-02
2020-08-13

Internal Sales Advisor
Deurne, fulltime

Ben jij servicegericht en staat de klant bij jou op de eerste plaats?
Hou je van plannen & organiseren binnen een commerciële functie?
Wil jij deel uitmaken van het succes van Eurofast®?
Neem dan contact met ons op!


Als Internal Sales Advisor zorg jij vanuit ons hoofdkantoor in Deurne voor een correcte en snelle afhandeling van offertes, verkooporders en de aftersales. Je denkt mee over oplossingen voor zowel de klant als jouw collega’s.

Jij bent (onder andere) verantwoordelijk voor:

  • Technische ondersteuning en uitleg aan klanten.
  • Voorbereiding van offertes en orders en de opvolging hiervan tot aan levering.
  • Afstemmen met diverse interne afdelingen over de status van de orders.
  • Bijhouden van verkoopgegevens en de controle hiervan.
  • Klanten op de hoogte houden van offertes, bestellingen en backorders.
  • Deelname aan interne verkoop meetings.


Ben jij de collega die we zoeken?
Je werkt graag in een actieve omgeving waarin snel geschakeld wordt. Je bent gedreven en hebt een proactieve houding naar zowel de klant als jouw collega’s. Jij bent een echte teamspeler binnen de gehele organisatie. Met jouw sales gerichte instelling ben jij organisatorisch sterk en zorg jij voor een goed verloop van de binnendienst activiteiten. Je bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. Het werken met een ERP systeem is jou niet vreemd.

Wat biedt Eurofast® ?
Je komt terecht bij een organisatie waarbij plezier in het werk centraal staat en collega’s op een informele wijze met elkaar omgaan. Eurofast® is een internationaal bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een grote groei doormaakt. Het team Internal Sales van Eurofast® is een klein, professioneel en zelfstandig team binnen het Eurofast® hoofdkantoor. Als Internal Sales Advisor rapporteer je aan de Head Internal Sales. Naast goede (marktconforme) arbeidsvoorwaarden, bieden wij een afwisselende functie binnen een dynamische
werkomgeving waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Training on the job en/of bijscholing vormt een onderdeel van een uitgebreid inwerkprogramma. Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wie is Eurofast®?
Eurofast® is toonaangevend producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige bevestigingssystemen voor vlakke daken en cladding. Service en kwaliteit staan bij Eurofast® centraal. Wij blijven ons op elk niveau verbeteren, ontwikkelen en vernieuwen, zodat onze klanten altijd het beste advies, ondersteuning en de beste producten ontvangen. Door onze bevestigingssystemen aan te vullen met een ruim assortiment aan gereedschappen, machines en accessoires, zijn wij in staat een totaalconcept aan oplossingen aan te bieden voor verschillende vlakke daken en cladding systemen. Eurofast® heeft diverse vestigingen in Europa; in Nederland (hoofdkantoor), België, Hongarije, Polen, Denemarken en Verenigd
Koningrijk en export naar meer dan 25 landen binnen Europa. 

Solliciteren?
Stuur jouw motivatie met cv naar Lonneke Snellen - HR officer, lonneke.snellen@eurofast.nl.

Heb je nog vragen?
Je kunt telefonisch contact opnemen met Jos Munsters - Head Internal Sales, +31 493 745 201.
Voor meer informatie kan je ook kijken op eurofast.com.nl.

Eurofast® is de handelsnaam van Van Roij Fasteners B.V.

Aqcuisitie wordt niet op prijs gesteldhttps://bcontrol.brockmeyer.nl/track.php?orderid=100651.