Business- en teammanager (A1a – A3a) - Vera

Vlaams Brabant
2019-02-22
2019-10-21

Titel: Ben jij onze straffe business- en teammanager?

Wij zoeken een straffe duizendpoot om ons team dat werkt rond informatiebeheer en -veiligheid, open data, IoT, smart city, … te versterken en te begeleiden. De job is zo divers en de taken zo verschillend, dat we mikken op een echte held. Een business- en teammanager met een hart voor digitalisering en lokale besturen, maar ook met de nodige dosis managementervaring, commerciële flair en goesting in relatiebeheer.

Surf snel naar www.vera.be/vacatures en maak ons fijn team nog sterker!

Business- en teammanager (A1a – A3a)

Bouw je mee aan de digitale toekomst van de lokale besturen in Vlaams-Brabant? Wij zoeken een straffe business- en teammanager die een achttal medewerkers aanstuurt om hun taken bij de besturen nog beter uit te voeren en onze dienstverlening qua informatiebeheer en smart city-oplossingen verder uit te bouwen. Afwisseling verzekerd!

“Wij” zijn VERA, een autonoom provinciebedrijf dat de gemeenten, OCMW’s, politie- en brandweerzones, scholen,… in heel Vlaams-Brabant ondersteunt bij ICT, digitalisering en e-government. Wij zijn gevestigd in de mooie Remytoren in Wijgmaal maar jij zal ook bij onze besturen aan de slag zijn om de vinger aan de pols te houden i.v.m. hun noden en wensen. Vrouwen worden aangemoedigd om ons team te komen versterken.

Functieomschrijving:

 • Je neemt de rol op van teamverantwoordelijke en stuurt medewerkers zowel functioneel aan bij  projectwerk als formeel i.v.m. hun dagelijkse werking.  
 • Je werkt mee aan de verdere uitbouw van onze organisatie en speelt een verbindende rol tussen jouw team en de directie.
 • Je neemt ook de rol op van businessverantwoordelijke: je ontwikkelt een visie op jouw beleidsdomein i.v. m. de dienstverlening en neemt binnen jouw  bevoegdheidsdomein beslissingen over beleidsopties. Je draagt m.a.w. de eindverantwoordelijkheid voor jouw cluster informatiebeheer en smart city.
 • Je stimuleert en coördineert teamoverschrijdend samenwerken binnen projecten en waakt over de planning en uitvoering van het project of dienstverlening.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de lokale besturen. Je inventariseert voortdurend de noden en behoeften van deze besturen en zorgt dat de dienstverlening van jouw beleidsdomein hier bij aansluit. Dit geldt zowel voor de kwaliteitsvolle uitvoering van de bestaande dienstverlening als het ontwikkelen van nieuwe diensten.
 • Je volgt de ontwikkelingen van ICT in het algemeen en egovernment en smart city in het bijzonder.
 • Je rapporteert aan de directie.

Profiel:

 • Je hebt een masterniveau en minimum 8 jaar professionele relevante ervaring in het domein van informatiebeheer, digitalisering en/of smart cities. Als je geen masterdiploma hebt maar wel een bachelordiploma en minimum 10 jaar relevante professionele ervaring, mag je deelnemen als je slaagt voor een capaciteitsproef.
 • Je hebt een eerste ervaring in het aansturen van een team. Samenwerken is één van je stokpaardjes.
 • Je hebt ervaring met relatiebeheer en kan de rol van SPOC t.a.v. lokale besturen opnemen. Dit wil zeggen dat je hun noden en wensen capteert en passende oplossingen formuleert.
 • Je bent enthousiast, communicatief, resultaat en klantgericht.
 • Je bent proactief, zelfstandig, hebt zin voor initiatief en bent een kei in netwerken.
 • Je behoudt het overzicht, rapporteert en stuurt de dienstverlening en projecten bij inzake informatiebeheer en smart cities.
 • Je stelt je flexibel op en beschikt over een rijbewijs B.
 • Je spreekt vlot Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels.

Ons aanbod:

- Een contract van onbepaalde duur met extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, 35 dagen wettelijk verlof, laptop en gsm ter beschikking…). Voor verplaatsingen krijg je een bedrijfswagen ter beschikking.

- De aanvangswedde wordt bepaald in functie van het aantal jaren nuttige ervaring en begint bij 3.960,57 euro per maand (geïndexeerd) voor iemand met 8 jaar nuttige ervaring. Je kan maximaal 20 jaar ervaring inbrengen en daar beantwoordt een aanvangswedde aan van 5.121,68 euro per maand. Je wordt verloond volgens weddeschaal A1a – A3a.

- Kwalitatieve opleidingsmogelijkheden op maat.

- VERA is een klantgericht en jong bedrijf van 40 medewerkers. Er heerst een dynamische sfeer met een vlakke structuur die diverse ontplooiingskansen biedt.

Solliciteren

Je stelt je kandidaat door je cv, motivatiebrief en een kopie van je diploma te mailen naar hr@vera.be

De inschrijvingen voor deze functies worden op zondag 3 maart om 24u afgesloten. De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijke proef op afstand. Daarna volgt een assessment tussen 15 en 21 maart en een mondelinge proef op 25 maart. Er wordt een wervingsreserve van een jaar aangelegd.

Voor meer informatie kan je terecht op https://www.vera.be/vacatures