Information Security & IAM consultant - Traxion

Mechelen
2019-12-09
2020-09-22

Traxion zoekt een ervaren Business Consultant voor het Analyseren en coordineren van Identity & Access Management oplossingen. Traxion is een dienstverlenende IT organisatie op het gebied van Identity and Access Management en Information Security. De security markt is booming. Iedere organisatie is bezig (of zou bezig moeten zijn..) met haar security beleid en de uitvoering daarvan. Traxion is een consultancy organisatie die aansprekende organisaties hierbij ondersteunt. Vanuit het verleden zijn wij al 18 jaar gespecialiseerd in Identity & Access Management en de laatste jaren hebben wij onze diensten uitgebreid naar volledige informatie beveiligingsoplossingen. Onze referenties vind je daarom op het gebied van Identity Management, Access Control, Information Protection en Situational Awareness.

Jouw uitdaging

Als Business Consultant ben je verantwoordelijk voor het analiseren van complexe security problemen en het coordineren van de implementatie ervan. Samen met de klant bepaald je de meest efficiente oplossing voor hun probleem. Als senior Business consultant krijg je de verantwoordelijkheid over een team en kan je meewerken aan de visie en toekomst van Traxion. Onze projecten worden uitgevoerd bij de klant maar ook op onze kantoren te Mechelen. 

 • Management van junior consultants
 • Analyse van lopende projecten
 • Tactisch en strategisch advies geven
 • Coördineren van de security implementatie

 

Jouw ervaring/kennis

 • Bachelor- of masterdiploma met +3 jaar IAM of IDM ervaring.
 • Teamplayer die ook zelfstandig kan werken
 • Kennis van diverse IAM/IDM oplossingen (Sailpoint, Omada, Octa, Ping Identity,…)
 • CompTIA-,CISA-, CISSP- certificaten.
 • Resultaatgericht
 • Vlot in het Nederlands en het Engels –mondeling én schriftelijk.
 • Kennis van het Frans is een plus.
 • Commercieel, luistervaardig en klantgericht

 

Ons Aanbod

Traxion is een sterk groeiende organisatie bestaande uit +/- 90 medewerkers verdeeld over onze vestigingen in Mechelen en Waardenburg. De sfeer binnen Traxion is informeel en de medewerkers zijn open en behulpzaam. Omdat onze collega’s regelmatig bij klanten aan het werk zijn proberen we zo veel mogelijk gezamenlijke activiteiten te organiseren.

Naast ons jaarlijkse personeelsuitje, organiseren we LAN-party’s, vieren we Sinterklaas met kinderen van onze collega’s, hebben we een kerstdiner voor de medewerkers met hun partners en is er een uitje voor het hele gezin naar de Efteling. Maar ook op zakelijk gebied blijven we graag van elkaar op de hoogte. Iedere 1e woensdag van de maand hebben we een avondbijeenkomst waarbij we gezellig samen eten en onderling kennis uitgewisseld wordt.

Naast een aantrekkelijk salaris met uitgebreidt extralegaal voordelen pakket (Bedrijfswagen,groeps- en hospitalisatieverzekering,laptop, gsm, flexibele arbeidsuren, mogelijkheid tot thuiswerken,…) geniet je bij Traxion ook van een opleidingstraject, een buddy die je bijstaat voor al je vragen en de mogelijkheid om niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk te groeien.

Interesse ? Bel Tony Janssens (0485514774) of stuur een mailtje : tony.janssens@traxion.com