IT-Planet - IT-Planet zoekt 3 recruitment officers

Gent
IT-PLANET - IT-PLANET ZOEKT 3 RECRUITMENT OFFICERS

Wie zijn wij?

Planet-Group is een ambitieuze en snelgroeiende Gentse onderneming, gespecialiseerd in Human Capital Service en Solutions. Sinds de oprichting in 2006 ontpopte de groep zich in een sneltempo van een eenvoudig rekruterings- en outsourcingsbedrijf tot een volwaardige dienstverlenende “service company” met focus op human resources (HR-Planet), informatica consulting (IT-Planet) en medical staffing (X-Care).

Planet group stelt vandaag zo’n 600 mensen te werk en telt zowel TOP-100 ondernemingen als KMO’s onder haar klanten. Het zag zijn opmerkelijke groei reeds 5 maal beloond als genomineerde van Trends Gazellen 2012, 2013 en 2015, 2016, 2017 en 2018 in de categorie van middelgrote Oost-Vlaamse ondernemingen.

Daarnaast werd Planet-Group recent ook tweemaal door de VLERICK School of Management uitgeroepen tot Great Place to Work® Certified organization.

Vanwege sterke groei, zijn wij op zoek naar een IT - Recruitment Consultant voor ons IT-Planet luik.

Wat doet IT-Planet?

IT-Planet biedt ICT-consultancy services voor een grote waaier aan voornamelijk Top-100 – klanten. Concreet betekent dit dat er dagdagelijks tientallen consultants hun expertise en kennis verlenen om een variëteit aan projecten bij onze klanten tot een goed einde te brengen. Dit zijn zowel applicatie-ontwikkelaars, als service-desk medewerkers, als project managers.

 

Wat kan jij betekenen voor IT-Planet?

Als Recruitment Consultant bij IT-Planet draag je een A-Z verantwoordelijkheid voor het rekruteringsproces. Op basis van een concrete vraag van de klant publiceer je vacatures en ga je via allerlei kanalen (jobsites – LinkedIn – eigen database – Facebook – Twitter – …) op zoek naar dé geschikte kandidaat voor de openstaande positie.

Met behulp van de reeds aanwezige expertise bouw je een eigen netwerk uit en maakt kandidaten warm voor een nieuwe uitdaging. Je voert selectiegesprekken en doet loononderhandelingen om uiteindelijk aanwervingen te kunnen doen.

 

Profiel

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een Bachelor- of Masterdiploma
  • Je hebt interesse in IT en je bent bereid hierin bij te leren (wij maken je wegwijs in de IT-wereld, ervaring hierin is niet vereist)
  • Een eerste ervaring in rekrutering en selectie is een plus maar geen verplichting
  • Het enthousiasmeren van kandidaten aan de telefoon schrikt je niet af
  • Je bent oplossingsgericht en kan omgaan met stress en strakke deadlines
  • Je hebt ownership en neemt verantwoordelijkheid
  • Een vlotte babbel met kandidaten zit je in het bloed
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en kan jezelf uitdrukken in het Engels
  • Kennis Frans is een pluspunt

 

Aanbod

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Je krijgt een motiverend loonpakket, inclusief bedrijfswagen, flexibele uren en 12 extra verlofdagen.

Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar…