IT Development Project Leader - Smals

Brussel
2019-03-19
2020-01-18

Als IT Development Project Leader verzeker je de opvolging en de realisatie van projecten rekening houdend met de planning en de vereiste kwaliteit.

Tevens verzorg je op een regelmatige basis de rapportering over de vooruitgang van de projecten en waak je over een goede communicatie tussen de verschillende betrokken partijen.

Je ondersteunt verschillende organisatie-gerelateerde activiteiten binnen de afdeling (operationeel plan, processen en procedures) en volgt deze correct op.

Daarnaast organiseer je het change-managementproces en ondersteun je de ontwikkeling en evolutie van de 'Best practices' binnen de afdeling.

Je neemt een motiverende, adviserende en faciliterende rol aan ten aanzien van het management en de business units.

Verder zorg je voor een goede opvolging waarbij je de betrokken medewerkers stimuleert, coördineert en motiveert tijdens de realisatie van de projecten.

 

Profiel

Je hebt een universitair diploma behaald, bij voorkeur in ICT, en beschikt eveneens over minimum 5 jaar ervaring in het beheer van ICT-projecten.

Je hebt verantwoordelijkheidszin en bent klant- en resultaatgericht.

Je werkt georganiseerd, weet prioriteiten te stellen en je slaagt erin de verschillende betrokken partijen van een project te coördineren.

Je hebt kennis inzake analysetechnieken en methodologieën zoals Agile, Prince 2 en PMI.

Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en kan goed onderhandelen.

Je hecht veel belang aan coaching en weet de teams betrokken bij de projecten te motiveren en te coördineren.

Je drukt je vlot uit in het Frans.

 

Aanbod

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.