Application System Engineer - SD Worx

Antwerpen
2019-03-01
2020-08-08

SD Worx // Unit

Vanuit de divisie IT Services leveren méér dan 300 geïnspireerde professionals een fundamentele bijdrage aan de core-activiteiten van SD Worx. Onze medewerkers zijn dan ook de stuwende kracht in het gehele IT-proces: van strategisch businessidee tot de oplevering van oplossingen en staan hierna ook in voor de perfecte ondersteuning van onze businessklanten. Daarom investeert IT Services continue om de expertise van haar mensen te vergroten.

Het Applications team situeert zich in de Unit Servers binnen de afdeling Infrastructure & Operations van onze IT divisie. Het team staat in voor het infrastructurele beheer en tweedelijnsondersteuning van 3rd party Server Applications. Momenteel zoeken wij een gedreven collega om ons team te versterken.

 

Wat doe je dan precies

  • Tweedelijns infrastructurele support bieden aan gebruikers & competence center op een 25-tal 3rd party server applications;

  • Sharepoint, Cherwell (Service Management applicatie), Document Management systemen, Tijdsregistratie toepassing, HP Extream suite, enz;

  • Volledige deploy, configuratie en onderhoud van nieuwe applicaties op Windows Servers;

  • Proactief monitoren en toezien op stabiele en performante werking van deze applicaties;

  • Documenteren infrastructuur opzet, installatie en opstellen procedures voor eerste lijn en competence center;

  • Inschattingen opmaken (effort & kosten) van toekomstige projecten en na goedkeuring ervan de uitvoering van deze projecten van A tot Z tot een goed einde brengen;

  • Escalaties problemen én opvolging ervan bij leverancier van 3rd party applications;

  • Communicatie en opvolging taken Functionele Competence center;

  • Markttendensen opvolgen en proactief toepassen in de praktijk.

 

Wat verwachten we van je

We verwachten dat je communicatief bent, zowel naar interne klanten als met collega’s en leveranciers. Deze communicatie verloopt vlot in het Nederlands en Engels, een pluspunt is Frans en Duits. Je bent analytisch ingesteld als problemen zich voordoen en je kan autonoom werken. We verwachten dat je ervaring hebt met het werken in een ITIL georganiseerde omgeving en een basiskennis hebt van subsystemen (SQL server, netwerken, Firewall). Kennis van Loadblancing, Clustering en VMWare is een pluspunt. Ervaring met TomCat services, scripting in o.a. Powershell, SQL en VB is een extra troef!

 

Wat bieden we je

Werken bij SD Worx betekent vertrouwen en verantwoordelijkheid nemen, initiatief tonen en vooral, energie krijgen van mensen. Hier leer je van de beste, je krijgt tal van opleidingen om je expertise uit te bouwen. Bij ons kan je alle richtingen uit, je krijgt de erkenning en flexibiliteit om je eigen pad uit te stippelen in een omgeving waar het tof samenwerken is.

Wij garanderen je alvast een innoverende organisatie waar je persoonlijke ontwikkeling hand in hand gaat met het opleveren van ijzersterke resultaten voor SD Worx - nationaal én internationaal. Uiteraard erkennen we jouw expertise en inzet met een passende vergoeding en extra-legale voordelen. Bovendien kan je elk jaar zelf beslissen om een deel van je loon om te zetten in een aantal voordelen.

 

Plaats van tewerkstelling

Antwerpen