ERP Business Analyst Antwerpen centrum - Robert Half Technology

Antwerp
2018-10-01
2019-03-23

Robert Half is momenteel op zoek naar een (m/v) ERP Business Analyst voor een internationale consultingfirma.

Onze klant heeft vestigingen verspreid over heel de wereld en acteert als een internationale dienstverlener binnen accountancy en fiscaliteit. De standplaats voor deze functie is in het centrum van Antwerpen.

Je taken en verantwoordelijkheden in deze rol bestaan uit:

* Je bent verantwoordelijk voor de verdere optimalisatie van de verschillende ERP processen en systemen. Je zal de bestaande bedrijfsprocessen kritisch helpen definiëren en analyseren met als doel deze verder te kunnen integreren in het centrale ERP-systeem. Door de verschillende bedrijfsprocessen te documenteren en eventuele verbeteringen aan te brengen, help je mee de bedrijfstrategische doelstellingen te bereiken.
* Je bedenkt oplossingen in functie van de processen en systemen. Je houdt de medewerkers regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen via het opzetten van werkgroepen en organiseren van infomeetings. Je geeft regelmatig opleidingen aan de diverse gebruikers in de verschillende kantoren en je onderhoudt contact met leveranciers van de diverse softwarepakketten.
* Je rapporteert aan de ICT-Director en werkt in teamverband met de andere ICT collega's (business analisten en het technische ICT team).

* Als ERP Business Analist ben je in het bezit van een Masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring aangevuld met minimum 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
* Je hebt aantoonbare ervaring in projectmatig werken en je combineert dit met goede organisatorische vaardigheden en een resultaatgerichte houding met een gezonde dosis pragmatisme. Ervaring met of kennis van CRM-systemen (Microsoft Dynamics, NetSuite) is zeker een troef.
* Je woordenschat in de Engelse en Nederlandse taal kent geen geheimen en je kan vlot in beide talen communiceren.
* Verder beschik je over een sterk analytisch vermogen en ben je een echte teamplayer. Bovendien ben je communicatief vaardig en slaag je erin vlot contacten te leggen op alle niveaus binnen de organisatie. Je bent assertief en durft een standpunt in te nemen.

* Je komt terecht in een gemotiveerd team, binnen een bedrijf met een interessant cliënteel en een uitdagende groeimarkt, waar technologie elke dag belangrijker wordt.
* Naast een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met de gebruikelijke extralegale voordelen, biedt onze klant een aangename en flexibele werkomgeving, alsook permanente opleiding.
* Je krijgt een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je talenten verder te ontplooien.

Bent u geïnteresseerd in deze functie of had u graag meer informatie gewenst? Solliciteer vandaag nog met vermelding van referentie n° 10244259 en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert :

https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring